Kivitelezés - Lakberendezés - Teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési tervezés

lakberendezs - tervezs

Bemutatkozás


Van aki azért fordul lakberendezőhöz, mert túl sok ötlete van és nem tudja, hogy melyiket válassza.
Van aki azért, mert nincs elképzelése arról, hogy mit szeretne, esetleg elakadt az átalakításban.
Van akinek ideje nincs otthonának kialakításával foglalkozni, ezért bíz meg szakembert a szükséges feladatok elvégzésével.
Az Én feladatom, hogy megrendelőink  igényeinek,  szokásainak  és életmódjának figyelembevételével egy olyan egyedi teret hozzak létre, ahol a funkció és forma egységének betartása mellett a tökéletes harmónia és szépség válik valóra.

Az, hogy mit tekintünk szépnek, mindenki számára mást jelent.
„A szépség valójában nem más, mint kellemes érzést keltő alakzat…” „A legtöbb műtárgyat azért tekintjük szépnek, mert alkalmas rá, hogy használjuk…” (David Hume)

Segítek megálmodni és létrehozni egy stílusos, modern otthont, irodát vagy üzletet, ahol Ön jól érzi magát és tükrözi személyiségét. Praktikus megoldásokat mutatok az adott tér jobb kihasználására, a mai technika felhasználásával még kényelmesebbé teszem annak használatát.


Lakberendezői szolgáltatásokat igénybe venni manapság már nem luxus, sőt az esetleges hibás döntések következtében fellépő fölösleges kiadások is elkerülhetőek így.
A magas beszerzési árak és az óriási termékpaletta útvesztőiben egyáltalán nem mindegy, hogy az elképzelésünk milyen költségvetésből, milyen minőségben, mennyire átgondolt tervek alapján és mennyi idő alatt fog megvalósulni.

A 3D-ben való tervezés lehetőséget nyújt a terek, az elképzelések valóságszerűbb, kézzel foghatóbb láttatására. A számítógépen megépített helyiségekben „járva” a laikus számára is egyértelműen érzékelhető az egész új tér, illetve  maga a terv.
Az esetleges módosítások, az építési – bontási munkák kellemetlenségei és költségei nélkül elvégezhetőek.

A mai kor tecnikájának alkalmazása mellett  ugyanakkor vallom, hogy nem minden felesleges kacat, ami elavult, régi!
Segítek Önnek régi tárgyait újragondolni, átalakítani, ezáltal ismét esztétikussá, hasznossá tenni.

Tervezők


  Kokavszki Tünde lakberendező tervező
Kokavszki Tünde
Csige Andrea lakberendező tervező
Csige Andrea
telefon: +36 20 5791291

Őszinte hálával és szeretettel gondolok Tündére, akivel együtt álmodtuk meg és váltottuk valóra a Room Punchot. Az ő magabiztos stílusérzéke, szépérzéke nagyban hozzájárult munkáink sikeréhez ügyfeleink megelégedésére. Sajnos az „Élet" úgy rendelkezett, hogy ő már nem lehet közöttünk, de hiszem, hogy ezután „odafentről” fog segíteni nekem a további munkákban.

Ezzel a pár sorral szeretnék emlékezni a kezdetekre, a sok fáradtságos munkára, arra hogy milyen fontos egy igazi társ, egy barát, akinek az eszmei és lelki támogatása nélkül ez a vállalkozás nem jöhetett volna létre.